Recensies

Recensie Johan en Monique de Craen
Toch best spannend, je huis verkopen. Die spanning werd door jullie weggenomen. Professioneel, betrokken, passie voor het vak, kennis en goed adviserend is in woorden uitgedrukt wat wij hebben ervaren. 
Ons huis werd binnen 1 week verkocht! 
Jullie hebben een zorg uit handen genomen op een manier die we voor ogen hadden. Bedankt! SUPER! 


Recensie Peter Hector
Onze ervaringen met de verkoop van het huis van onze ouders waren zeer positief.
Binnen een week was het huis verkocht!
Mooie brochure, duidelijke afspraken, persoonlijke dienstverlening en bovenal deskundig advies.
Wij bevelen Mechel en haar team van harte aan!


Recensie Gerard en Petra
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige en erg  persoonlijke begeleiding bij de verkoop van onze woning.
Wij hebben bewust voor Mechel Makelaardij gekozen in verband met de bekendheid met de lokale Princenhaagse woningmarkt.
In onderling overleg is besloten deze in eerste instantie in de “stille verkoop” te zetten. Dit had al zeer  snel het gewenste resulaat.
Hieruit bleek wel hoe gewild en fijn het wonen is in het dorp “Princenhage” in Breda. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en jullie begeleiding en bemoeienis daarin. Heel hartelijk bedankt daarvoor.


Recensie Charles en Angela Timmerman 
Langs deze weg wil ik onze waardering uitspreken voor Mechel en Josien. Dit makelaarskantoor is echt fantastisch. Je wordt prettig ontvangen, alles wordt duidelijk uitgelegd en je hebt echt het gevoel dat ze met je meeleven en meedenken. Ze dragen goede suggesties aan en dankzij hun inspanningen, kennis, ervaring en niet te vergeten hun ruime netwerk, zien zij kans om de woning snel te verkopen voor een hele goede prijs.
Heel prettig was ook dat wij van alle ontwikkelingen, ieder verzoek, bezichtiging of andere relevante zaken, meteen per what's app op de hoogte werden gesteld. Ook de reacties van mogelijke kopers werden via deze app doorgegeven, zodat je wist wat de kijkers van de woning vonden, kortom je was dagelijks bij het verkoopproces betrokken.
Josien en Mechel, allebei nogmaals bedankt en wij zullen iedereen positief adviseren over jullie kantoor.


Recensie Manon van Velthoven
Fantastisch snelle verkoop van onze woning in Princenhage. Kennis van de wijk en groot netwerk. Alles super snel in gang gezet om ons huis zo snel mogelijk te op de markt te krijgen. Ook ons nieuwe huis gekocht via Mechel, en ook daar is alles goed, snel en zeer kundig verlopen. Bedankt dames!

Recensie Robbert en Ina van der Wees
Mechel Makelaardij heeft ons fantastisch geholpen bij het verkopen van ons huis. Zij hebben dat perfect gedaan, in minder dan één week is ons huis verkocht door hun uitstekende werk. Wij kwalificeren Mechel Makelaardij als zeer professioneel, georganiseerd en ook zeer snel in communicatie. 
Mechel en Josien zijn zeer vriendelijk en tegelijkertijd ook zeer serieus en toegewijd aan hun werk. Zij geven goed advies en zijn altijd paraat voor wanneer hun hulp benodigd is. 
Voor ons is Mechel Makelaardij de beste keuze voor wanneer je een nieuw huis wilt kopen of je eigen huis wilt verkopen.


Recensie Wouter de Witte
Mechel Makelaardij heeft ons geholpen bij de verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuwe huis. Wij zijn erg tevreden over de aanpak en de communicatie. Ook over de kleine details wordt met je meegedacht. We bevelen de diensten van Mechel Makelaardij dan ook iedereen aan.

Wil je weten hoe ervaringen van andere klanten zijn? Lees onze recensies op andere websites:
Facebook
Google

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring