Mechel Makelaardij

Mechel Makelaardij is gevestigd in Breda, aan de Dreef in de wijk Princenhage. Zij is een makelaarskantoor met enthousiaste medewerkers, met jarenlange ervaring die als vertrouwd en vakkundig bekend staat bij haar klanten.

Team
Mechel van Dort is werkzaam als makelaar en taxateur. Mechel is geboren en getogen in Breda (Princenhage). Op de basisschool wist Mechel al dat ze makelaar wilde worden. De interesse in huizen is altijd gebleven. Mechel is daarom na haar middelbare school de opleiding tot makelaar gaan volgen. Na haar opleiding is Mechel gaan werken als taxateur en later als makelaar. Met veel plezier en passie werkt Mechel samen met Josien al bijna 20 jaar voor Mechel Makelaardij. In haar vrije tijd speelt Mechel tennis, gaat ze graag met haar gezin er op uit, kijkt ze naar haar voetballende zoon, gaat ze graag uit eten, een dagje weg en op vakantie.

Josien Visser-van Dort is geboren en getogen in de wijk Princenhage in Breda. Josien is getrouwd en heeft een tweeling die naar de basisschool gaan. Josien werkt sinds de start bij Mechel Makelaardij. Ze heeft na haar opleiding Social Work op de Avans Hogeschool de opleiding Makelaardij gevolgd. Josien werkt nu met veel enthousiasme en plezier als makelaar en taxateur. Josien is naast makelaar/ taxateur gespecialiseerd als seniorenmakelaar. In haar vrije tijd tennist Josien, kijkt ze naar de wedstrijden van haar voetballende zoons en gaat ze graag een weekend weg.           

Bibian Biezeveld-Dekkers heeft haar jeugd doorgebracht in Prinsenbeek, maar woont alweer 15 jaar in Breda. Bibian is getrouwd en heeft twee kinderen. Bibian zwemt in haar vrije tijd, viert carnaval en gaat graag op vakantie. Met veel plezier en enthousiasme werkt Bibian bij ons ter ondersteuning van de werkzaamheden op kantoor en buiten de deur.

 

Mechel Makelaardij

Kantoor Vestiging Mechel Makelaardij

Adresgegevens

Dreef 3
4813 ED BREDA
KvK nummer: 20.11.24.43
BTW nummer: NL 812829931B01
Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zaterdag op afspraak.

Routeplanner