Seniorenmakelaar

Josien is onze seniorenmakelaar. Staat u op het punt een grote beslissing te nemen of u wel of niet wilt gaan verhuizen? Denkt u aan kleiner wonen, gelijkvloers of moet u bijvoorbeeld vanwege gezondheidsproblemen verhuizen? Dan komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Josien maakt graag kennis met u. Ons bellen is al een grote stap en wij nemen u verder mee in de te nemen stappen voor uw toekomst. Maar wat betekent precies seniorenmakelaar? U net iets meer aandacht geven en het advies geven dat wij onze moeder, vader, of opa en oma ook zouden geven. Kortom: een degelijk en vertrouwd advies. Wij gaan net even een stapje verder en nemen, zo nodig, de zorg uit uw handen. Tenslotte verkoopt u niet elke dag uw woning, het is al spannend genoeg. En er komt veel bij kijken, en wij helpen u daar met veel plezier bij. Recensie Wim en Anny de Koning
Toen wij 43 jaar geleden een huis in Princenhage kochten stonden er 2 betonnen muren en hadden we te maken met een projectleider en een notaris. Maar we merkten dat de tijd niet stil heeft gestaan toen we op zoek waren naar een appartement.
Wanneer we niet in zee waren gegaan met makelaardij Mechel hadden we nooit dit appartement gehad.
Misschien waren we wel gestopt naar het zoeken van een appartement.
Ze hebben beiden zowel met de aankoop van het appartement als de verkoop van onze woning geweldig geholpen. We konden altijd contact opnemen voor advies. Zes weken lag er tussen het tijdstip bij de aankoop van het appartement en verkoop van onze woning. Onze woning was zelfs binnen een dag verkocht.
Dus zoekt u een goede makelaar, en vooral de ouderen onder ons beveel ik makelaardij Mechel van harte aan. Bedankt Mechel en Josien en veel succes.


Recensie Hans Nieuwlands
Heel fijn zaken gedaan met Josien! Zij is gespecialiseerd in woningen voor ouderen. Persoonlijk, professioneel hulpvaardig en vriendelijk. Het appartement was heel snel verkocht en voor een goede prijs. Een aanrader!

Wil je weten hoe ervaringen van andere klanten zijn? Lees onze recensies.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring